Промяна с Elumen от Goldwell


Здравейте, приятели 🙂 След като преди дни промених цвета на косата си, реших да напиша кратка информация за продукта, който използвам. Периодично получавам от вас съобщения с въпроси за това каква боя използвам и защо косата ми е толкова бляскава всеки път. Отговорите ми винаги са били индивидуални и никога не съм отделяла време да ви разкажа по-подробно за малката ми „тайна“.
Днес обаче, реших да напиша тази статия, за да знаете, че има боя, която прави чудеса.
За всички от вас, които третират косата си, сигурно са запознати с името Goldwell. Немска марка с изцяло висококачествени продукти за коса, която предлага голям избор от техники за обработка на всяка коса в зависимост от изискванията на всяка дама.

petitemod (1)

* косата ми изглеждаше по този начин преди да бъде нанесен ELUMEN от Goldwell

petitemod (2)
Терапията Elumen е съвършенство за мен. Тя е тази, на която аз се доверявам вече повече от година и половина. Не е обикновена боя, а нещо много по-специално. Това е техника, чрез която се получават „живи“ цветове.

Предимствата на Goldwell ELUMEN са несравними, с която и да е друга боя. Косата става озарена, бляскава, заздравена отвътре на вън. Това е продукт без оксидант, чиято издръжливост е много по-продължителна в сравнение, с който и да е друг.
Най-впечатляващото за мен е, че тя се отмива без да оставя ефекта на „пораснал корен“, който е добре познат за много от вас. Дори при отминаване, цветът се променя, но не както при обикновените бои, при които косата става овехтяла и изтощена, а се трансформира в по-студен и различен основен тон.

Elumen е без амонячен и неоксидантен продукт, който има ефект на маска за коса-нежен, фин и деликатен. Той притежава интензивна пигментация, която прониква дълбоко в косъма, запълва увредените участъци от косата и подобрява нейната структура.

petitemod (3)
petitemod (4)

petitemod (5)

petitemod (6)

petitemod (7)

petitemod (8)

petitmod (9)

Цената на този вид терапия варира в зависимост от дължината на косата – от 90 до 150 лева. Аз си позволявам тази глезотия два или три пъти годишно, но цената си заслужава.

Можете да се свържете Надя от CHEVEUX SOFIA (така се изписва във Facebook).

Опитайте, заслужава си 🙂
d0bbd0bed0b3d0be2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s