Откриване на магазин Marc`O Polo


Fashion blog-store-Marc`O Polo-Petitemod

Цвети, Мими и Димитрина Иванова (стилист за Elle България)

Здравейте, приятели 🙂 С огромно удоволствие ви представят една малка селекция от многобройните кадри, който запечатаха откриването на втория магазин на Marc`O Polo в столичния The Mall.

За мен беше едно изключително изживяване, което ще запомня с хубави емоции и много усмивки. Аз и моите приятели – известни модни блогъри и стилисти участвахме в модерното откриване на магазин Marc`O Polo.

Fashionblog-Marc`O Polo Fashionblog-petitemod-Sofia-blog

Брандът Marc`O Polo е създаден през 1967 година от трима шведи, които се въодушевяват от срещата си с индийски занаятчии. Те започват да продават ризи от ръчно изтъкан памук и по този начин успяват да достигнат международна популярност.

Селекцията на марката е разделена на три части – мъжка, дамска и органична (създадена изцяло от лен, памук и вълна.

Marc` O Polo-store-opening (2) Marc`O Polo-decor-new-store-opening Marc`O Polo-fashionbloggers-Sofia Marc`O polo-Fashionblog-Petitemod

Откриването на втория магазин в София, не беше обикновено откриване. Познати лица от родния хайлайф уважиха празника на магазина и демонстрираха любовта си към Marc`O Polo.

А интериорът…думите са излишни, тъй като снимките говорят сами. Създаден като истински скандинавски дом – като започнем от цветовете на стените, пода, осветлението, та стигнем до дървените етажерки и райетата по стените. Всичко е толкова прецизно, подбрано и уютно, че аз се чувствах като у дома си.

Marc`O Polo-Followyournature-Petitemod Marc`O Polo-New store-Sofia-The Mall Marc`O Polo-new-store-petitemod Marc`O Polo-New-store-The Mall Marc`O Polo-petitemod (1)

Мотото на колекцията – „Follow your Nature”, е представено в есенно-зимната колекция, но посланието й продължава и през пролетно-летния сезон. За мъжката колекция то е “Natural Engineering”, а дамската “Sence of Place”. Цветовете са изчистени, ненатрапчиви, носещи послание на уют. Модерният ърбан стил и висококачествените материи се преплитат с копринени блузи и рипсени сака.

Marc`O Polo-Petitemod (2) Marc`O Polo-Petitemod (3)

Изчистени линии, мекота, лукс и чистота, но не на последно място – качество. Това е философията на бранда, с което успява да впечатлява клиентите си всеки нов сезон.

Но да не забравя да спомена и селекцията от чанти, обувки, шапки и шалове, които затвърждават, че компромиси не съществуват. Всичко е създадено с най-висококачествени материали.

Marc`O Polo-Petitemod (4) Marc`O Polo-petitemod Marc`O Polo-petitemod-fashionblog (3) Marc`O Polo-petitemod-fashionblog Marc`O Polo-Petitemod-store-opening Marc`O Polo-petitemod-The Mall (1)

И да не забравям уникалният кетъринг и музика, които допринесоха за доброто ни настроение и създадоха една по-въздействаща вечер.

Marc`O Polo-Sofia Marc`O Polo-Store Marc`O Polo-store-opening-Sofia-The Mall Marc`O Polo-store-opening-The mall-petitemod Marc`O Polo-store-petitemod Marc`O Polo-The Mall-Secon-shop New-store-Marc`O Polo-The mall-Sofia New-store-opening-Marc`O Polo petitemod-fashion-blog Petitemod-fashionblog-Marc`O Polo Petitemod-Marc`O Polo-Fashion blog petitemod-Marc`O Polo-New-store petitemod-Marc`O Polo-store Petitemod-Marc`O Polo-Store-Grand opening-The Mall Store-Opening-Marc`O Polopetitemod-marc`o polo-shop fashionblog-petitemod

ВенетаЦвети, Мими

me-petitemod-Hristiana-Petkova-fashion-blog

Снимките са предоставени от:
1. Bozhidar Mutafchiev Photography

2. Marc`O Polo

d0bbd0bed0b3d0be2

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s