Четиво: “Бизнес на високи токчета”


amg-publishing-booktrade-ciela

amg-publishing-petitemod

Здравейте, приятели:)

Днес ви представям кратко инфо на една книга, която получих с огромна изненада и вълнение. Благодаря на AMG Publishing, че в ръцете ми е “Бизнес на високи токчета” преди нейното официално представяне.

booktrade-ciela-fashion-blog

Книгата разказва за живота на Тамара Мелън, съосновател на обувната империя Jimmy Choo. История, пренасяща ни във времена, които се повтарят и днес. Книга, която натъжава, вдъхновява и те кара да се замислиш. Момоар, който винаги ще бъде актуален, тъй като животът на звездите никога не е такъв, какъвто изглежда.

booktrade-ciela-fashion-blog-petitemod

В “Бизнес на високи токчета” се разказва за пътя, по който преминава Тамара Мелън – от трудното детство, през редакцията на списание Vogue до срещата с Джими Чу.  Историята й – пример за борбеността, амбицията и силата на духа на една жена.

fashion-blog-petitemod-1fashion-blog-petitemod-3fashion-blog-petitemod-hristiana-petkovahristiana-petkova-amg-publishinghristiana-petkova-fashion-bloghristiana-petkova-fashion-blog-petitemodjimmy-choo-petitemodpetitemod-fashion-stylist-hristiana-petkova

Тамара, споделя, че книгата е насочена към всички, но най-вече към жените предприемачи. Но, как и къде се запознава с Jimmy Choo, как откупува името му- важни моменти, които ще научите от книгата. А появата на обувките в сериала “Сексът и градът”, ги поставя сред най-разпознаваемите и известни в цял свят.

Какво още от живота на Тамара Мелън и нейния път-ще научите от книгата. А тя е вече на пазара!

petitemod-hristiana-petkova-jimmy-choo

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s