Homemade bruschetta



OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EN: A week ago with my friends were on our usual female meeting. This time the meeting was very interesting as we were at my home.

With our traditional female stories, wine and lots of laughter we decided to make bruschetta. After all we needed an appetizer next to the wine we have prepared.

Making bruschetta was extremely easy and you can always save you in “crisis” situations when “the fridge  is empty?” ..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 BG: Преди седмица с моите приятелки бяхме на обичайната ни женска среща. Тази среща се оказа много интересна, тъй като бяхме в моя дом.

С обичайните женски истории, вино и много смях решихме да направим брускети. Все пак трябваше да имаме мезе към виното, което бяхме приготвили.

 Правенето на брускети се оказа изключително лесно и винаги може да ви спаси в „кризисни“ ситуации на : „Хладилника е празен!“..

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EN:Our bruschetta were made with a dose of improvisation, but turned out to be very tasty.

How we made them ?

  1. Bread (optional)
  2. smoked fillet
  3. tomatoes
  4. arugula
  5. savory wild
  6. curd
  7. fresh basil

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BG: Нашите брускети са направени с доза импрозвизация, но се оказаха много вкусни.

 С какво ги направихме?

  1. Хляб (по избор)
  2. пушено филе
  3. домати
  4. рукола
  5. дива чубрица
  6. извара
  7. пресен босилек

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

EN: The first thing you need to do is to bake small slices in the oven.
The products mentioned above – smoked ham, tomato and basil have to be chopped. Add to them all that has left.

Don’t cut the arugula to save it’s overall appearance. Add wild herbs and curd
Then, with the previously prepared mixture you have to put them on the lightly cooked slices.
Bake for 10 minutes more and you will get not only great appetizer but a perfect dinner.

Worth a try! Add anything you like and improvise!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BG: Първото нещо, което трябва да направите е да запечете малките филии във фурната. Продуктите, които споменах по-горе – пушено филе, домати и босилек се нарязват.Към тях добавяте всичко останало.

Не режете руколата, за да запазите цялостния и вид. Добавете дивата чубрица и изварата. След това,с вече приготвената смес, сложене на леко запечените филии. Запечете за още 10 минути и ще получите не само страхотно мезе, а и една перфектна вечеря.

 Заслужава си да опитате!

Добавете каквото обичате и импровизирайте!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA



лого2

 

 

5 comments

    1. Благодаря 🙂 За първи път правя и станаха много вкусни 🙂
      И твоята идея е много добра 😉

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s