В гардероба на: Гергана Ангелова


Здравейте, приятели 🙂 Щастлива съм да ви представя новият гост в рубриката “В гардероба на…”. Тя е млада, красива и талантлива. На първо четене нищо ново не казвам, определяйки една млада дама, но тя наистина е такава. Гергана Ангелова е на 30 години от град Смолян, но вече 7 години живее в София.petitemod-in-the-wardrobe-gergana-angelova

Твори в сферата на изкуство. Работи като фризьор в Arlet Stars. Тази страст към фризьорството се появява импулсивно, но се превръща в истинско удоволствие и удовлетворение за нея. Казва, че не би си представила да работи нещо стоейки на едно място (в офис например).

Завършила е моден дизайн и всичко свързано с изкуството я провокира да се развива все повече. Гери е и гримьор, и определено умее да създава красота под всякакви форми.

Харесах стила й още от първо виждане. Обичам да виждам дами, които имат отношение към това как изглеждат и същевременно имат силно изразена индивидуалност. Гери обича да експериментира. Смята, че жената трябва да подчертава женствеността си и да провокира себе си постоянно.

Ето и визиите, които тя ми представи.

gergana-angelova-arlet-stars-petitemod

working-girl-gergana-angelova-petitemod

Офис визия: Определението за офис визия и пресилено, тъй като Гери работи във фризьорски салон и подобен дрескод не е необходим. Залага на удобство и леко кокетно излъчване. А бижутата винаги присъстват в сетовете, който си създава. Като запазена марка са й.

disco-outfit-petitemod-gergana-angelova

Парти визия: Няма как да не харесаме парти визията, която ни е подготвила. Класически аутфит в черно за една незабравима вечер с приятели или с любим човек.

casual-outfit-petitemod-gergana-angelova

Casual визия: Любима ми е. Деним, бял тишърт и сребро за акцент. Гери винаги е в крак с модните тенденциите и не пропуска да бъде незабелязана.

garderob blog-01-01-petitemod-hristiana-petkova

 

petitemod-logo

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s