В гардероба на: Цветелина от Quite A Looker


quite-a-looker-cvetelina-in-the-wardrobe-petiemod

Здравейте, приятели:) Щастлива съм да ви представя новият гост в рубриката “В гардероба на…” – Цветелина Пешева, едната половина от блога – Quite a Looker.

Оказва се, че случайните срещи с хора са едни от най-хубавите. Ей така, случайно, стана и запознаването ми с Цвети. Но, не случайно я поканих да представи гардероба си пред вас.

Цвети определя себе си като :“Marketer by profession and blogger by passion” или с други думи – Лина от Quite a Looker.  Завършила е английска филология, а след това е дипломиран магистър по PR. Мечтае да продължава да се развива в областта на маркетинга и да покорява нови върхове. Обича да плува и да кара картинг. Живяла е в Амстердам и Москва, от където пламва любовта й към пътуванията и опознаването на нови места из света.

Заедно със сестра си, Михаела, са създали свое място, в което показват любовта си към – мода, козметика и пътувания. А всяко едно от тях е представено премерено, прозрачно и без излишна помпозност – “just sisters style”.

quite-a-looker-petitemod

 

В блога, Лина се занимава с рубриката обособена за козметика. Пише за иновациите в бялата козметика, за тенденциите в грима. Но често застава и зад обектива на снимките на модните визии. Лина е от тези момичета “пътешественички”, които рядко се задържат на едно място. С часове може да планира следващото си пътуване.

Споделя, че за да усетиш мястото, на което си има 3 важни елемента, които не трябва да пропускаш – уличната храна, хубавото кафе и панорамния изглед на целия град. Любимите й са Берлин, Москва и Истанбул – всеки цветен и различен по свой начин. А визиите, които ни е представила са отражение както на личния й стил, така и напомнят именно на тези три града.

tsvetelina-pesheva-quite-a-looker-petitemod

 

1.Как да изглеждаме в работна обстановка?

Работата ми е много динамична.Работейки в корпоративна обстановка, често се налага да съм в изчистено бизнес облекло, особено ако в същия ден имам важни срещи. През останалото време обаче си позволявам да нося дънки и кецове. И в двата случая не изневерявам на личния си стил като често залагам на елемент, който не остава незабелязан. В случая това са обувки с животински принт. Часовникът е задължителен!

 

working-girl-outfit-quite-a-looker-petitemod

 2. Какви дрехи избирам за през деня (casual outfit)?
Дънковата рокля или гащeризон са задължителни това лято. Роклята на снимката е страхотна за носене както с любимите ми Converse, така и с високи платформи. Обичам да ходя с шапки и сега се сещам именно за една с голяма с периферия, която ще я допълва страхотно. Аутфитът е вдъхновен от любимата ми Москва.

casual-outfit-quite-a-looker-petitemod-in-the-wardrobe

3. Какво да подберем за една блестяща визия на вечерно парти или среща с приятели?

Вечер залагам на черното. Коженото яке е задължително, както и опушеният грим. Завършвам визията с ефектни обувки или бижу. Тук любима ми е чантата на All Saints, заради пайетите които обаче не са типичните лъскави и набиващи се на очи, а напротив – деликатно допълват визията

party-outfit-quite-a-looker-petitemod-in-the-wardrobe

4. Коя е визията, която максимално представя същността ви?

Тъй като се движа и ходя много, обичам удобните дрехи. Дънки или панталон, късо яке и ефектни кецове. Визията допълвам с очила и голяма усмивка. Аутфитът, който избрах е вдъхновен от пъстрия и горещ Истанбул.

denim-look-with-sneakers-petitemod

 

Благодаря на Лина, че се включи в рубриката. А вие, очаквайте и Part 2 от Quite A Looker ❤ .

 

petitemod-logo

 

garderob blog-01-01-petitemod-hristiana-petkova

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s