В гардероба на: Цветина Цекова


Здравейте, приятели! С огромна радост ви представям първият гост в рубриката “В гардероба на…”. Тя е млада, красива и е само на 24 години. Само преди две години създава свой собствен свят – блогът й http://www.cvetybaby.com. Тя е едно истински вдъхновяващо момиче и пример за подражание. Представям ви Цветина Цекова.

Bulgarian-fashion-blog7

По образование бъдещ юрист, което рязко контрастира с темите за блогърството, но пък това я прави необикновена и различна. Сайтът й представя всичко, от което се интересува – мода, лайфстайл, здравословно хранене, пътуване, спорт, красота. Но, темите свързани с модата несъмнено са и на сърце. Постоянство, амбиция и огромен хъс – са движещите фактори, които изтласкват Цветина сред водещите български блогъри и несъмнено й помагат да бъде все по-разпознаваема.

Чудите се защо избрах тя да бъде първият ми гост.Просто е. Просто елегантността в стила й ме привлича. Харесвам афинитетът й към неутралните цветове, премерения стил, разчупен с цветен акцент.

Цвети отвори гардероба си за Вас, представяйки три визии за това как да изглеждаме в работна обстановка, при избора на casual outfit и за вечерно парти.

Little-Black-Dress-Calvin-Klein

Ето какво ни разказа тя…

1.Цвети, как би предпочела да изглеждаш в работна обстановка? – Аз свързвам работната обстановка с по-официално и премерено излъчване, тъй като предстоящата ми работа го изисква. Главен дрескод, който може да видите сред моите колеги e костюмът.

Аз лично обожавам изчистените визии. Но пък от друга страна не обичам скучните и еднообразни такива. Винаги се стремя да направя аутфитът си индивидуален, колкото и семпли/basic да са дрехите, които съчетавам. Тук избрах да ви покажа една класическа черно бяла визия. Като акцентът ми е върху полата молив, любима и неизменна част от гардероба ми. Съчетах с поло, стилето и за малко по-хладо време прибавяме пухкава яка. Смятам, че няма как да останем незабелязани с тази комбинация.

petitemod-cvetybaby-black-and-white

2.Какви дрехи бихме могли да изберем за през деня (casual outfit)? – Ежедневните визии като цяло свързвам с удобство, предполагам всеки е така. Най-често посягам към дънки и някоя тениска/пуловер в зависимост от сезона. Обожавам тъмният скини деним и в повечето случаи залагам на него. В тази визия като акцент добавям дълго плетено елече, което е изключително удобно, ако ви е хладно. Обувките са ниски и удобни за градски условия, а чантичката съветвам да е през тялото, защото се убедих, че няма по-практично нещо за ежедневието, пътуване в градски транспорт и шопинг.

petitemod-cvetybaby-casual

3.Какво да подберем за една блестяща визия на вечерно парти или среща с приятели? – За вечерните си визии винаги залагам на рокли. Малката черна рокля не случайно е вечната класика. Хубавото на черните рокли е, че могат да се съчетават с всякакви аксесоари и обувки. Но като любител на класиката, аз избирам  черни стилето обувки, червено червило като акцент и парфюм Chanel, разбира се.

petitemod-cvetybaby-little-black-dress

Визията, която най-много разкрива същността ми е тази в работната обстановка. Както вече споменах, обожавам полите молив и мога да ги съчетавам по абсолютно всякакви начини. За мен този тип визия е идеална за работа, за обяд/вечеря  на вън и за посещение на събития. Смятам, че е премерена, но в същото време секси и стилна.

 

Приятели, това беше Цветина Цекова от – http://www.cvetybaby.com. Благодаря й от сърце, че отвори гардероба си за Вас.

 

А кой ще бъде следващият гост?! Следете блога и ще разберете! ❤

garderob blog-01-01-petitemod-hristiana-petkova

5 comments

Leave a comment