В гардероба на: Ивана Александрова


Здравейте, приятели 🙂 Днес на гости в рубриката “В гардероба на…” е Ивана Александрова. Тя е блогърката, с която имах честта да се запозная на първото си блогърско  събитие. Тя е на 28 години и вече три години последователно развива собствения си блог за красота и мода.

Казва, че го е създала, за да вдъхновява жените. Да бъдат по-уверени и да не забравят да се грижат за себе си. Блогът й е свързан и с една друга нейна страст, а именно правенето на влогове, чрез които Ивана показва всичко, което я е впечатлило или разочаровало, както и любимите си видове гримове (тук можете да я последвате – https://www.youtube.com/user/persifall1 ).

Споделя: “Винаги съм обичала модата, защото тя ми дава невероятна свобода да експериментирам със себе си и да бъда различна всеки ден.”  Така определя отношението си към дрехите, което несъмнено се отнася за всяка една дама.

Не обича да си слага рамки и да конкретизира стил, към който да се причисли. Понякога слага висок ток, друг път е на вълна кецове или рокерски обувки – всичко зависи от настроението й. Старае се стилът й и да е различен всеки ден и всеки сезон. Постоянно експериментира със себе си и това й харесва, забавлява я.

Не обича хората, които си поставят бариери и определят стила си в един единствен – само елегантен, кежуал или edgy. Облича се така, както би се чувствала най-добре. Препоръчва на всяка жена да направи същото.

Ето какво ни е подготвила тя…

ivana-aleksandrova-dream-of-joe-petitemod

petitemod-fashion-blog-ivana-aleksandrova-dream-of-joe

1. Как да изглеждаме в работна обстановка?
Моята работа ми дава доста свобода в избора на дрехи, затова често можете да ме видите с oversized пуловер и тишърт, голямо колие, дънки и рокерски боти в офиса. Ако трябва да избера по-елегантен аутфит за среща с клиенти, бих се спряла на обувки на висок ток, тясна пола тип молив и риза. За да не става прекалено скучно, бих добавила интересен аксесоар – колие или чанта.

petitemod-dream-of-joe

2. Какви дрехи бихме могли да изберем за през деня (casual outfit)?
В момента много си падам по комбинацията от ботуши над коляното, дънки и свободна блуза или риза, кожено яке и дълго колие. Чувствам се добре в свободни топове, а ботушите, които избрах са с дебел и удобен ток, и мога да прекарам цял ден с тях. В последно време дългите колиета са ми голяма страст, а и лесно могат да се наслагват за по-интересна визия.

petitemod-dream-of-joe-fashion-blog

3.Какво да подберем за една блестяща визия на вечерно парти или среща с приятели?
Задължително черна рокля и обувки на висок ток с интересен и различен детайл. Комбинацията е класическа, така че няма как да сгрешите. Бих добавила и няколко бижута, черна очна линия, червено червило и, разбира се, черен клъч.

petitemod-fashion-blog-dream-of-joe

4. Коя е визията, която максимално представя същността ви?
Всяка една от тези визии разкрива различни мои черти и във всяка една от тях аз се чувствам комфортно. Типично за мен е да харесвам коренно различни неща и да експериментирам, сигурно е от зодията.

garderob blog-01-01-petitemod-hristiana-petkovapetitemod-logo

One comment

Leave a comment